حکمت های آخرالزمانی (3)
22- کسی که از ولی نعمت زنده اش تبعیت و تقدیر نکند هیچ کس در این دنیا از او تبعیت و تقدیر نمی کند حتى اراده خودش.
23- کسی که واقعه قیامت آخرالزمان را در جهان معاصر درک و تصدیق نکند از فهم هر حقیقتی در زندگی عاجز مانده و در پریشانی و یأس و جنون هلاک می شود.
24- در قرآن کریم سه نوع خدا معرفی شده است یکی خدایی است که در دور دست ها و در ورای آسمانهاست که این خدای کفر و کافران است. و دومی خدایی است که مقیم دل و جان و حاضر و ناظر بر کلیه احوال و امیال و اعمال انسان است که این خدای مؤمنان و متقین است. و سومی خدایی است که سلطان هوای نفس و مرید بوالهوسی فرد است و پیروان این خدا معتقدند که دائما به آنها الهام می شود. این خدا اسم مستعار شیطان است.
25- بر روی زمین و در طول تاریخ عداوتی عمیق تر و پایدارتر از جنگ زناشویی نیست که این جنگ غالبأ تا روز قیامت ادامه می یابد زیرا فرمانده این جنگ خود شیطان است که حاکم بر قلوب طرفین می باشد که هر یک از طرفین را بنده خود می خواهد و پایان این جنگ در سقوط این دو «من» است در نزد انسانی کامل.
26- دو تا از مهمترین و جهانی ترین علائم قیامت آخرالزمان و ظهور ناجی موعود که در همه مذاهب توحیدی پیشگوئی شده است یکی ظهور شیطان است و دیگری ظهور دجال. که شیطان طبق معرفت قرآنی اسوه شجره و نژادپرستی است که عورت پرستی نیز وجهی از آن می باشد و طبق معرفت شیعی این شیطان نهایتا بدست مهدی موعود کشته می شود. پس معلوم است که سیرت و صورت بشری دارد. و اما دجال مظهر رفاه پرستی در لباس دین است که طبق معرفت شیعی به همه مردمان وعده به معیشت فراوان و رایگان می دهد. پس در حقیقت دجال همان دنیا پرستی در لباس دین است و شیطان هم نژادپرستی در لباس دین است. و امروزه نشانه های این هر دو در سراسر جهان و بخصوص در جهان اسلام به وضوح دیده می شود و شاهدیم که اشد نژادپرستی دینی در جهان اسلام بروز کرده است و بیهوده نیست که خداوند این اقوام نژادپرست در جهان اسلام را اینگونه از سرزمین های اجدادی خود تار و مار نموده است و هیچ کس در وطن خود امنیت ندارد و این انهدام نژادپرستی در لباس اسلام است از نوع سنی یا شیعه.
27- کسی که خود را موظف به تأمین معیشت خانواده اش می داند هرگز در این امر درنمی ماند. درماندگی در امر حداقل معیشت خانواده، حاصل حرص و بخل و زیاده طلبی و ناشکری نعمات است.
#حکمت_های_آخرالزمانی
#استاد_علی_اکبر_خانجانی
@khanjanyaliakbar
http://akhar-zaman.com
حکمت های آخرالزمانی (2)
11- معارف توحیدی اهل تقوا را به آسمان می برد و بوالهوسان را به درک اسفل السافلین.
12- منکر آخرالزمان، منکر عقل و دین است چه ملا باشد یا فیلسوف.
13- آنچه که موسوم به فقه اسلامی است احکام حاکمیت امویان و عباسیان در صدر اسلام است که هدفش نابودی امامان و سرکوب مؤمنان و حق طلبان بوده است. که امروزه نیز به صورت جریانات سلفی گری ظهور کرده است.
14- هیچ دینی در هیچ حکومتی نمی گنجد الا اینکه هر دو تباه شوند.
15- مسلمان یا اهل تقلید و تشبیه است از سنت و کلام رسول. و یا اهل ارادت و اطاعت است نسبت به امام و پیری زنده! اولی را سنی گویند و دومی را شیعه.
16- تو شیعه باش، امام تو را می یابد! تو بخواه که آدم باشی تا خداوند روحش را بر تو نازل کند. این روح همان امام توست.
17- تا زمانی که مردم مشکلی جز مشکلات مادی نمی شناسند راه نجاتی ندارند این مردمان بزرگترین دشمن ناجی موعود هستند.
18- مبارزه برای آزادی و عدالت تا زمانی که راهی جز تغییر حکومت نمی شناسد همواره به اسارت و ستمی مضاعف می رسد و نهایتا پشیمانی از هر چه مبارزه و آزادیخواهی و عدالت طلبی! این راز ظهور ضد انقلاب است از قلب هر انقلابی.
19- آخرالزمان به زبان ساده یعنی اینکه دیگر هیچ امید و خیری در گذشت زمان نیست و زمان هر چه به پیش می رود مشکلات بشری حادتر و لاعلاجتر می شود و تنها راه نجات بازگشت به خویشتن خویش و معرفت نفس و توبه از تمامیت خود است. یعنی احیای نور الساعه در جان خویشتن.
20- مذهب امامیه تنها مذهبی در جهان است که در آن جرم انسان ستمبر بیشتر از ستمگر است بنابراین مظلومیت پرستی در این مذهب یک انحراف و دجالیت است که از دوران خلافت بنی عباس پدید آمده است که همان مذهب عزاپرستی و خودزنی است.
21- دین و آیین موروثی حتی اگر متعالی ترین مذهب هم باشد برای وارثانش مذهب شرک و نژادپرستی است که خداوند عذابش را بر این مشرکین واجب خوانده است زیرا مذهب شجره مذهب شیطان است.
#حکمت_های_آخرالزمانی
#استاد_علی_اکبر_خانجانی
@khanjanyaliakbar
http://akhar-zaman.com
قسمت اول مقاله حکمت های آخرالزمانی
بسم الله الرحمن الرحیم
حکمت های آخرالزمانی
1- همه چیز یک چیز است و آن یک چیز همه چیز است، پس یگانه باش تا همه چیز باشی و بی نیاز از هر چیزی همچون خدا.
2- دروغ مگو تا دروغی را باور نکنی! مکر مکن تا مکری نیابی! خیانت مکن تا خیانت نبینی! همان باش که هستی تا همه را همان بینی که هستند یعنی بر حق!
3- دین را وسیله امرار معیشت مساز تا دنیایت تباه نگردد.
4- خواهش از برای نیاز، طلب مغفرت از بابت خطاها و تشکر در قبال الطاف دیگران! هر که این سه عنصر اخلاق را نداشته باشد از رحمت و محبت حق و خلق محروم می شود. و چه اندکند صاحبان اخلاق.
5- بلا آنست که با توبه و خیرات رفع شود و عذاب آنست که همه عالم جمع شوند دفعش نتوانند نمود.
6- هیچ نقصان و ناحقی در کار جهان و جهانیان نیست عیب در طرز نگرش و فهم توست.
7- گناه نابخشودنی آنست که به نام خدا و دینش انجام شود و عذاب نابخشودنی نیز حاصل این نوع گناه است.
8- اگر بدبخت نجات ناپذیری را دیدی بدان که او شیطانی در صورت بشر است که بدبختی خود را به خدا نسبت می دهد تا ترحم مردم را به خود جلب نموده و مردم را به خداوند کافر سازد.
9- فقط دشمنان ناجی موعود در انتظار ظهور جسمانیش هستند! دوستانش عدلش را می خواهند که در جهان جاریست و خودشان سپر بلای اویند و لایق دیدارش.
10. مخواه که کسی را بنده خود سازی که به بندش گرفتار می شوی.
#حکمت_های_آخرالزمانی
#استاد_علی_اکبر_خانجانی
@khanjanyaliakbar
http://akhar-zaman.com
بیماری کودکان
هر کودکی با تولدش بیمار است و گریه اش از همین بابت است زیرا به قلمروئی وارده شده که مرگ را پیش روی دارد و لذا ذاتاً در هراس است و ایمن ترین جا را در آغوش مادر و بلکه در رجعت به رحم مادر می داند.
همه بیماریهای کودکان نشانه های رشد او هستند مثل دل دردها، تب ها، دردهای مربوط به رویش دندانها، سرخک، مخملک، آبله و امثالهم. پزشکی که این مسائل را با داروها پاسخ می گوید نه رشد را می شناسد و نه کودک را هر چند که متخصص اطفال باشد. فهم او از کودک و رشد او، حتی بسیار نازل تر از یک فهم نباتی است. در نظر او، کودک یک گیاه گریان است که باید خفه شود. این کل فلسفه طب کودکان است.
—————————————
آیا براستی کودک عذاب می کشد؟
از این وجه که بگذریم به فلسفه امراض کودکان بعنوان "عذاب" می رسیم. آیا کودکان چه گناهی مرتکب شده اند که مستوجب عذاب هستند؟ آیا براستی کودک، عذاب می کشد؟ اگر چنین می بود یاد این عذابها می بایستی در دوران بزرگسالی درک می شد. در واقع در اینجا سخن بر سر خود-آگاهی (وجدان) بعنوان قلمرو درک اجر و عذاب و خوشی و ناراحتی می باشد. در حالی که می دانیم یاد ایام کودکی برای هر بشری یک یاد تماماً بهشتی است هر چند که پدر و مادرش تماماً شاهد بیماریهایش بوده اند.
———————————-
بیماری کودکان، عذاب یا عامل بخودآئی والدین
پس در واقع امراض کودکان اگر هم عذاب باشد برای والدین آنهاست نه خود آنها. این همان عاملی است که کودکان را از خانه و آغوش والدین به مطب پزشکان و بیمارستانها و شیرخوارگاهها و مهد کودک ها تبعید می کند. این والدین عامل بخود-آئی وجدان را از خود دور می سازند. زیرا کودک یک هدیه الهی از جانب عالم غیب است و با امراض و لبخندها و اطوارش تماماً با وجدان والدین رابطه برقرار می کند و با آنان از درب احساس و قلوبشان سخن متافیزیکی و الهی دارد. ولی قلوب ثقیل و سیاه و کافر والدین تاب درک و تحمل آن را ندارد و با کمترین گریه کودک، قطره مسکن در حلقش می چکانند و خوابش می کنند.
از کتاب مالیخولیای پزشکی تألیف استاد علی اکبر خانجانی ص 72
__
56- کتاب صوتی (1) مالیخولیای پزشکی (فلسفه طبّ) - 1384 (Melancholy of medicine)
56- کتاب صوتی (2) مالیخولیای پزشکی (فلسفه طبّ) - 1384 (Melancholy of medicine)
56- کتاب صوتی (3) مالیخولیای پزشکی (فلسفه طبّ) - 1384 (Melancholy of medicine)
56- کتاب صوتی (4) مالیخولیای پزشکی (فلسفه طبّ) - 1384 (Melancholy of medicine)
56- کتاب صوتی (5) مالیخولیای پزشکی (فلسفه طبّ) - 1384 (Melancholy of medicine)
56- کتاب صوتی (6) مالیخولیای پزشکی (فلسفه طبّ) - 1384 (Melancholy of medicine)
56- کتاب صوتی (7) مالیخولیای پزشکی (فلسفه طبّ) - 1384 (Melancholy of medicine)
56- کتاب مالیخولیای پزشکی (فلسفه طبّ) - 1384 (Melancholy of medicine
https://t.me/darmanebimariha2/2751